Prober Gratis
Meer dan 2000 Beoordelingen van Gebruikers en Media voor dr.fone toolkit

dr.fone toolkit wordt gezien als de beste mobiele tool vanaf het begin.

Gebruikers Beoordelingen
30-08-2016 07:48:30
Heel behulpzaam door Cha voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

Het heeft echt het bericht opgehaald dat is per ongeluk had verwijderd. Het was een opluchting omdat ik de informatie dringend nodig had. Het was het waard om te downloaden *een dikke 10*

26-08-2016 13:40:06
Leuk door Joan voor dr.fone toolkit - Android Data Back-up & Herstel

Heel leuk product en goede service. Bedankt.

22-08-2016 12:18:27
Geweldig Programma! Geweldige Klantenservice! door Jennie Pless voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

Dit programma heeft alles gedaan wat ik nodig had en nog veel meer. Toen mijn computer minder dan een maand geleden crashte nadat ik het programma had gekocht, leidde de Wondershare Ondersteuningspagina mij door de her-registratie van het product. Kan niet blijer zijn.

22-08-2016 08:40:06
Wondershare dr.fone toolkit voor iOS (Mac) Beoordeling door Juan Carlos F voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

Ik heb de informatie die ik zocht heel makkelijk gevonden en weer hersteld

18-08-2016 08:48:34
dr.fone toolkit - Android Data Herstel (Win) Beoordeling. door Spencer James voor dr.fone toolkit - Android Data Herstel

dr.fone heeft werkelijk mijm verloren foto's, berichten en contacten hersteld, hartelijk dank!

16-08-2016 21:25:02
gooooeeed door Kare voor dr.fone toolkit - iOS Data Back-up & Herstel

5 sterren voor deze app, heel gooooooooooooeeeeeeeeed

15-08-2016 07:52:19
Beoordeling voor Wondershare dr.fone toolkit voor iOS (Win). door Audrey voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

Uitstekend programma dat werkelijk alle verloren data heeft hersteld, heel belanrijke informatie

12-08-2016 22:43:09
Beste software voor iOS door Tyrone Williams voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

dr.fone heeft een ongeloofelijk eenvoudig menu met goed uitgelegde stap voor stap instructies, er kan dus niets mis gaan. Dit is de beste Data Herstel Software die ik ooit ben tegen gekomen.

11-08-2016 15:18:23
Geweldig door JAY voor dr.fone toolkit - iOS Systeem Herstel

Een geweldig en heel speciaal programma

11-08-2016 10:44:56
Geweldig! door Eduardo voor dr.fone toolkit - iOS Data Herstel

Dit programma doet werkelijk wonderen!!!!!!!!! Het heeft alle teksten gevonden waarnaar ik zocht, ik ben zo blij, ik kan dit zeker aanbevelen

09-08-2016 16:31:25
dr.fone toolkit - iOS Systeem Herstel door PAULA voor dr.fone toolkit - iOS Systeem Herstel

Bedankt voor het repareren van mijn telefoon die was blijven steken in het the apple logo

09-08-2016 11:40:24
werkt 100% door Klaus Petig voor dr.fone toolkit - Android Data Herstel

Hen al mijn herinneringen hersteld, bedankt.

Indienen / Check Beoordelingen
Media Beoordelingen
Meer Aanbevelingen van
dr.fone toolkit Video Beoordelingen
  • Bekeken door: Karl Conrad Abonnee: 180,000+ Views: 40,000+

  • Bekeken door: andro4all Abonnee: 1,200,000+ Views: 90,000+

  • Bekeken door: Huhu Abonnee: 1,500,000+ Views: 150,000+

  • Bekeken door: قناة المحترف | Almohtarif channel Abonnee: 1,600,000+ Views: 80,000+

Probeer ze, wees niet verlegen!
Top