drfone app for android

dr.fone app for Android

Recover deleted data directly from Android devices.

google play
Get from GooglePlay
50 Miljoen houden van Dr.Fone, en Dat Zul Jij Ook

Je complete mobiele pit stop.

2017-05-27 02:30:27
Problemen voor Peter-Jan

Probleempje met je bestanden. Heb je er per ongeluk een aantal verwijderd. Met dr.fone ios herstel heb je ze zo terug gezet op je iphone. Ik kan niet zonder dit programma. Geweldig is het.

2017-05-07 21:29:39
Gerepareerd voor Karel

Ben ik even blij dat ik jullie geweldig programma kon gebruiken. Heb ik mooi al de verwijderde video's terug die mijn lieve zoontje had verwijderd. Bedankt.

2017-05-05 01:30:39
Foto's terug voor Kim

Ben ik even blij dat ik jullie geweldige tool heb gevonden. Ik had per abuis een aantal prachtige foto's van mijn iphone 7 verwijderd. Dankzij deze tool heb ik ze allemaal weer in volle pracht terug. Bedankt.

2017-05-04 02:24:39
Mooi voor Chantal

Dankzij dr.fone heb ik al mijn verwijderde bestanden weer terug. Kan niet gelukkiger zijn.

2017-05-03 06:50:10
Delete voor Robert

Wil ik mijn vrienden een aantal leuke foto's laten zien. Oeps verkeerde knop gedrukt en ze allemaal delete. Kreeg direct een advies om dr.fone te proberen. Ja, prima gelukt, alles weer terug. Heb ik toch nog trots die mooie kiekjes kunnen laten zien. Bedankt dr.fone.

2017-04-27 05:23:45
CONTACTEN REDDER voor blij

Ik schrijf nooit beoordelingen. Contacten zijn heel belangrijk voor mijn werk. Plotseling was ik al mijn nieuwe belangrijke contacten kwijt. Ik denk doordat ik mijn twee werk Gmail accounts op de "Mail" app had verwijderd of het gebeurde na synchronisatie van mijn telefoon met iTunes (wat ik normaal niet doe)? Dr.Fone heeft het allemaal hersteld. Zelfs degene die ik een jaar geleden kwijt raakte. Kan Wondershare niet genoeg bedanken...

2017-04-27 05:14:04
Beste software voor iOS voor Thoma

Beste software voor iOS apparaten, back-up en herstel

2017-04-27 05:13:42
Beste software voor iOS voor Thoma

Beste software voor iOS apparaten, back-up en herstel

2017-04-27 05:09:06
ben er gek op!!! voor Daniel

het is een geweldige software om je verloren djavascript:preview();ata te herstellen. Ook goed om te zien wat je meisje verwijdert en op de telefoon bewaart.. vrouwen kunnen echt ..... zijn, een programma dat je moet hebben!!

2017-04-26 04:26:41
Foutje gemaakt voor Joost

Had ik me daar in een suf moment een aantal van mijn beste vakantiekiekjes verwijderd. Mopperend op zoek naar een oplossing, vond ik die in dr.fone. Kan ik weer mooi deze kiekjes bekijken en aan anderen laten zien. Bedankt.

2017-04-24 03:03:55
Foutje voor Brinda

Ik was door een domme fout een aantal belangrijke foto's kwijt geraakt op mijn ipad. Dankzij ios data herstel heb ik deze kiekjes weer terug kunnen zetten op mijn ipad. Bedankt.

2017-04-22 02:08:42
Heb mijn video's weer terug voor Noud

Door stom toeval had ik een aantal van mijn video's verwijderd van mijn LG smartphone. Gelukkig vond ik al snel jullie bijzondere tool. Daarmee kon al mijn favoriete films weer terug krijgen. Geweldig programma.

2017-04-20 23:08:17
Mooi programma voor Gerard

Dit prachtig programma heeft al mijn kwijt geraakte studiebestanden weer terug gezet op mijn Huawei telefoon. Ik kan jullie niet genoeg bedanken dat ik al mijn gegevens weer terug heb.

2017-04-20 18:58:20
Kan niet beter voor Jennifer

Dit programma is echt geweldig. Ik had snel al mijn verloren bestanden weer terug op mijn iphone. Bedankt.

2017-04-20 07:07:45
ipad 4 voor Ailsa

Ok. Heel heel goed programma! Herstelde alle foto's op mijn ipad 4.

2017-04-18 04:21:54
Kan niet beter voor Bianca

Door wat onvoorzichtig handelen ben ik een aantal te gekke foto's kwijt geraakt op mijn iPad. Een vriend vertelde me dr.fone te proberen om ze terug te krijgen. Groot was mijn verbazing dat dit programma werkelijk mijn geliefde foto's op mijn iPad heeft terug gezet. Jullie programma is geweldig.

2017-04-17 01:42:11
Goed programma voor Ingrid

Ik had problemen met een aantal bestanden op mijn iPad. Een aantal van mijn foto's waren verdwenen zonder dat ik daar een verklaring voor had. Gelukkig heb ik jullie programma gevonden, dat me in een mum van tijd heeft geholpen mijn kostbare foto's terug te krijgen. Ik kan iedereen deze dr.fone toolkit aanbevelen als er problemen zijn met bestanden.

2017-04-14 01:03:32
Voice mail hersteld voor Jacky

Hartelijk dank. We hadden heel belangrijke voicemails verwijderd bij het veranderen van de SIM kaart van ATT naar Verizon op mijn iphone. Bedankt voor deze software die ze kon herstellen.

2017-04-14 01:00:09
Verbazingwekkend! voor Eric

Ik ben de meeste van mijn nottities kwijt geraakt na het upgraden naar 9.0.1 en nu heb ik ze allemaal weer terug! De prijs meer dan waard! Geweldig!

2017-04-14 00:49:16
Uitstekend product. voor Charles

Uitstekend product. Het heeft alles hersteld dat ik had verwijderd van mijn iphone. Het is een heel bruikbare en moet je hebben app

2017-04-14 00:45:20
ABSLOUUT DE BESTE HERSTEL SOFTWARE! voor Kevin

Ik heb nooit een beoordeling geschreven, zelfs met de talloze dingen die ik op amazon heb gekocht. Sommigen zullen me lui noemen om geen commentaren te schijven voor aankopen. Ik heb momenten gehad dat ik foto's kwijt was op iPhone en computer en was daar behoorlijk boos over. Ik heb overal gezocht voor een oplossing en Dr. Fone for IOS (Mac) van Wondershare was het eerste wat ik heb geprobeerd. Ik was eerst heel sceptisch, maar het heeft het leven van mijn verloofde en mij gered. We waren een beetje opgewonden en van het een kwam het ander en dat resulteerde erin dat alle foto's en films die we hadden gemaakt, waren verdwenen. Niet te vinden in de foto trash en we hadden zelfs de telefoon verbonden met de computer om de foto's en video's daar op te slaan. Ik denk, maar zeg dat niet tegen mijn verloofde, dat ze per ongeluk al onze geweldige foto's en video's permanent had verwijderd. Maar met Dr.Fone voor iOS en Wondershare Data Herstel (Een ander levensreddend programma) is alles weer terecht gekomen. Ik kan dit ten zeerste aanbevelen. Neem geen andere goedkope software die zegt dat ze hetzelfde doen en nog meer, omdat ik ze persoonlijk heb geprobeerd. Bedankt Wondershare Data Herstel & Dr. Fone.

2017-04-14 00:40:00
iOS Data Herstel voor Paul

uitstekend product

2017-04-14 00:39:07
wondershare voor George

Geweldige App, bedankt, ik ben blij het te gebruiken

2017-04-14 00:19:46
geweldig voor geweldig

geweldig

2017-04-04 19:17:49
iphone 6s voor Roshan

deze software werkt heel goed met herstellen en updaten

2017-04-01 05:46:30
Geweldige Klantenservice voor Joanson

De iPhone van mijn vrouw was zwaar beschaigd door water. We wisten niet of er iets zou werken, dus hebben we Dr.Fone geprobeerd als laatste redmiddel. Het werkte nog steeds niet, maar de klantenservice was geweldig en deed haar best om ons te helpen. Het lukte nog steeds niet, dus hebben ze de volledige aankoopkosten terugbetaald (we hebben precies opgevolgd wat ze ons vroegen te doen en dat was helemaal niet moeilijk). Ik kom zeker terug als ik een vergelijkbare situatie heb. Ongelofelijk goede klantenservice, van Joanson!

2017-03-21 23:58:10
heb de gratis versie geprobeerd voor ayoun

het is heel makkelijk te gebruiken en heel intuitief. jammer genoeg kon ik niet vinden waar ik naar op zoek was op mijn apparaat. misschien had ik het bestand te lang geleden verwijderd. maar toch was het de moeite waard om te proberen !

Vori 1 ... {{item}} ... {{totalPageNum}} Volg
Top